STRENGHT ENDURANCE MOBILITY
The Base-gym is een kleinschalige boutique gym waar persoonlijke aandacht en  begeleiding centraal staan

Over ons


The Base-gym bied full body workouts aan met de nadruk op kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. Het doel is om gezond en pijnvrij door het dagelijks leven te gaan.
Er zijn verschillende groepslessen bij The Base-gym te boeken, denk o.a. aan HIIT (High-intensity interval training) Personal (Group) Training en Personal Coaching.


Als klanten bij The Base-gym binnenkomen doen we eerst een uitgebreide intake om de doelen van de klant in kaart te brengen. Wil een klant sterker worden, afvallen, fitter worden of mobieler worden? We kijken samen waar de sterke en zwakke punten van de klant liggen en op welke manier de trainingshouding verbeterd kan worden. Hiermee kunnen we dan rekening houden op het gebied van de persoonlijke coaching tijdens de lessen.
Tevens kan er, indien gewenst, oefeningen voor thuis meegeven om meer resultaat uit de trainingen te halen. Dit zal tevens leiden tot een prettigere beleving van de training zelf.

Per persoon wordt er een trainingsschema opgesteld, afgesteld op de frequentie van trainen. Het schema wordt afgestemd op de doelen die de klant wil behalen, waarbij er mee gedacht wordt  over de haalbaarheid van deze doelen.


Wat maakt The Base-gym uniek?
The Base-gym is een kleinschalige boutique gym waar persoonlijke aandacht en een uitstekende begeleiding centraal staan. Gezelligheid, sportiviteit en een uitstekende en ongedwongen sfeer zijn de hoofdkenmerken van The Base-gym.
The Base-gym richt zich op het behalen van de doelen van haar klanten binnen een aangenaam sportklimaat. The Base-gym begeleidt, stimuleert en motiveert en zorgt voor een prettige vereniging waar mensen graag komen sporten.


The Base-gym is bewust opgezet als kleinschalige sportschool zodat de leden en het personeel elkaar persoonlijk kennen. Dit kan zorgen voor een stok achter de deur om te gaan sporten en daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding en evaluatie. Het moet echt een gevoel van een sportclub uitstralen. De klant moet zich kunnen identificeren met de omgeving waarin er getraind wordt.
Mensen geven het fitter/sterker worden uit handen aan The Base-gym en worden op een prettige manier op dit gebied ontzorgd.


The Base-gym biedt een ideale oplossing voor mensen die wel persoonlijke begeleiding willen maar een personal trainer te duur vinden. Ook kan het zijn dat mensen liever in een groep trainen, maar wel behoefte hebben aan begeleiding. In de training doet iedereen zijn eigen oefeningen.
Het doel is om de drempel voor de klant zo laag mogelijk te maken. Door een gemoedelijke en vertrouwelijke sfeer te creëren zullen de mensen het minder als een opgave en meer als een uitje zien om bij The Base-gym te komen sporten. wij streven er naar om een professionele uitstraling met een huiselijke sfeer waarin de belangen van de klant centraal staan.


Met The Base-gym wil ik een optimale omgeving voor de klant creëren waarin hij/zij het beste in zichzelf naar boven kan halen.
The Base-gym biedt een omgeving aan met alle benodigde kennis en attributen om fit te worden en te blijven. Een plek waar mensen onder begeleiding aan een vitaler en gezonder lichaam kunnen werken.

 

 


 


 


 


 

 
 
 
Instagram